SERVEIS

T’oferim diversos serveis per a que gaudeixis plenament de les nostres instal·lacions: servei de raigs uva, d’entrenador personal, sala social, i molt més!

ENTRENADOR PERSONAL AQUÀTIC

Pot ajudar-te a assolir objectius com ara aprendre a nedar, readaptació a l’esforç i perfeccionar estils.

PROGRAMES D’ENTRENAMENT

A la sala de fitness us assessorarem sobre els programes d’activitat física més segurs i efectius i que s’adaptin millor al vostre nivell de condició física, als vostres objectius, al temps setmanal que dedicareu al vostre entrenament i a les vostres particularitats físiques o mèdiques.

ENTRENADOR PERSONAL SALA FITNES

Un professional de l’acondicionament físic s’encarrega d’optimitzar el teu rendiment físic fins assolir les metes desitjades, elaborant uns programes d’entrenament específics per a cada persona. Es tracta d’un servei distintiu, personalitzat i de qualitat. Per a salut, aprimament i rendiment.

BOTIGA

A la nostra botiga trobaràs casquets, ulleres i xancletes de bany, samarretes, motxilles, i altres productes esportius. Volem que no et falti de res!

VÈNDING

Espai habilitat amb taules i cadires per fer més fàcil el temps d’espera o per prendre alguna cosa mitjançant els productes que dispensen les màquines expenedores. És l'únic espai cobert de la instal·lació on està permès menjar i beure.

El seu horari és el mateix que el de la instal·lació.

LLOGUER D'ESPAIS

Lloguer de piscina i sales d'activitats.
Utilitza les nostres sales d'activitats i la nostra piscina per a la celebració d'actes esportius i no esportius! 

Informa't de la seva disponibilitat i preu a la recepció del centre. 

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat